Officiële kaartverkoop voor voorstellingen 1672Nu! Zwammerdam gestart!

Vanmiddag is na afloop van het “We beginnen vast!” concert van Wilhelmina op de plek van de toekomstige MFA de kaartverkoop voor 1672Nu! officieel gestart. De heer Kees van Velzen, die ook ambassadeur voor 1672Nu! Zwammerdam 2022 is, ontving de kaartjes uit handen van Jonkvrouw Margaretha daarbij geholpen door aap Scharp uit de voorstelling.
Vandaag is ook de website van 1672Nu! gelanceerd. Op deze website kunt u alle informatie over de voorstellingen, de cast, zangers, muzikanten, het productieteam vinden maar ook hoe u kaartjes kunt reserveren voor de voorstellingen. De kaarten kosten € 10,- per stuk en kunnen besteld worden via het contactformulier op deze website. Per voorstelling zijn er maximaal 100 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kaarten reserveren en bestellen via de website

Als u via het contactformulier op deze website uw kaarten besteld verzoeken wij u goed aan te geven voor welke voorstelling – dag en tijdstip – en op welke naam en adres u deze kaarten wilt reserveren. U krijgt binnen 48 uur een reactie van ons of deze kaarten nog beschikbaar zijn. In deze reactie krijgt u ook het rekeningnummer en het kenmerk voor de betaling gemaild. Het is belangrijk het bedrag voor de kaarten binnen 48 uur over te maken na het ontvangen van ons antwoord op uw reservering. Kaarten die niet binnen 48 uur betaald zijn worden weer uit de reservering gehaald. Gereserveerde kaarten kunnen vanaf een half uur voor de voorstelling worden opgehaald bij de kassa op vertoon van de door ons gestuurde bevestigingsmail (geprint of digitaal) Kaarten die 10 minuten voor aanvang van de voorstelling niet zijn afgehaald kunnen vanaf dat moment weer worden verkocht in de losse verkoop.

 

VOORSTELLINGEN 1672NU! ZWAMMERDAM
Woensdag 22 juni 19:30 Try-out
Vrijdag 24 juni 19:30 Première
Zaterdagmiddag 25 juni 14:00
Zaterdagavond 25 juni 19:30

Zondagmiddag 26 juni 14:00

 

INFORMATIE OVER DE VOORSTELLING
Tijdens de voorstelling zullen de scenes op verschillende locaties in Zwammerdam plaatsvinden, het publiek wordt tijdens de verplaatsingen begeleidt door een gids die u onderweg extra informatie geeft over het Rampjaar 1672 en wat dit betekende voor de bevolking van Zwammerdam.
We starten de voorstelling bij de Schuilkerk, Molenstraat 10. U wordt 15 minuten voor aanvang van de voorstelling verwacht aanwezig te zijn.

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 483
  • 1.903.540
  • 256.137