Allereerste Helemaal Top Zomerfestival op 9 juli in Zwammerdam

 

 

Na heel wat geslaagde kerstshows komt het Damse trio Helemaal Top zaterdag 9 juli met het allereerste Helemaal Top Zomerfestival. Op het terrein van VV Zwammerdam gaat het die dag vanaf halverwege de middag los.

‘U vraagt, wij draaien,’ valt te lezen op de website van Helemaal Top. Regelmatig kreeg het trio namelijk de vraag: ‘Waarom doen jullie de Kerstshow niet eens in de zomer?’ Dat gaat nu gebeuren. In Zwammerdam en volledig in de buitenlucht.

Er komen foodtrucks, bars en er is volop live entertainment. Naast optredens van Helemaal Top draait een deejay, DJ Ricky G. Verder komt Piano & Pils en er klinken Summerbeats By House DNA. Even terug op het oude nest is Sander Verburg die na de kerstshow in 2019 stopte bij het zangtrio. Ook hij geeft acte de présence.

Het Helemaal Top Zomerfestival duurt van 16.00 uur tot 0.00 uur en is voor mensen van achttien jaar en ouder. Wie al kaarten had voor het Middenstipconcert, het Helemaal Top Zomerfestival vervangt dit concert. De kaarten zijn dus geldig voor dit evenement.

Bron: Studio Alphen

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 485
  • 1.903.542
  • 256.137