F1 event bij winkelcentrum De Baronie

 

 

Op zaterdag 3 september staat winkelcentrum De Baronie van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van Formule 1. In de Grand Prix van Alphen aan den Rijn kan jong en oud het tegen elkaar opnemen in een F1 racesimulator. Zet jij de snelste tijd neer?

 

Om alvast in de stemming te komen voor hét event van het jaar: De GP van Zandvoort, organiseert winkeliersvereniging de Baronie een Formule 1 event. Op het plein voor de Subway staan een Fullsize F1 race simulator waarin je kan racen, een Racing Room on Wheels met twee race simulators, en een knutseltent waarin kinderen een F1 auto kunnen versieren.

Win de GP van Alphen

Kan jij racen als Max? Kom dan op zaterdag 3 september naar winkelcentrum De Baronie! Zet de snelste tijd neer en win de GP van Alphen. Maak jij een ook (pit)stop op hét winkelcentrum van Alphen? 1,2,3 Go!

Activiteiten

Powered by Weer1.com

  • 14
  • 1.925.562
  • 263.484